Akvatintens konstvår och sommar 2021

Akvatintens konstvår och sommar 2021

Det finns ett barnsligt perspektiv i det jag gör. Att skapa handlar ganska ofta om att missförstå, medvetet eller omedvetet. Jag tror att om man fortsätter med någonting kreativt så har man kanaler kvar till sin unga hjärna.
Annika Elisabeth von Hausswolff, konstnär

Kära medlemmar i Akvatinten!
Dessvärre är inte covid 19-situationen ännu så stabil så att vi vågar oss på att planera ett vårprogram. Men vi är optimistiska och räknar med att vi till hösten kan återkomma med våra populära programpunkter: ateljébesök, utflykter, föredrag, våra egna inbjudna utställare i Forum, vi brukar ha minst en programpunkt i månaden. Vi har emellertid två punkter som vi hoppas kunna genomföra utan större problem, månadslotteriet samt årsmöte för 2020:

Månadslotteri:
Hittills har glada vinnare fått konstböcker, signerade när det går, keramik, akvarell, textiltryck, foto, smide. Vad det blir under vårmånaderna återstår att se! Utlottningen filmas och läggs upp samma dag på Facebook och hemsidan, alla som anmält sin e-postadress får också ett meddelande. Och den glada vinnaren ringer vi förstås upp.

Kallelse till årsmöte
För ett år sedan trodde vi nog att Corona skulle ha släppt taget om oss runt årsskiftet, men så blev det inte. Men vi börjar väl att se ljuset i tunneln i och med att många nu är vaccinerade. Men vi har fortfarande fått lägga mycket i malpåse, har fått ställa in och skjuta upp det mesta. Men vi behöver ha vårt årsmöte för 2020, bland annat för att kunna söka de kommunala bidragen. Men framförallt vill väl alla av er ha chansen att vinna något av konsten vi har köpt in under 2020.

Så därför, torsdag den 1 juli klockan 18.30 på dansbanan i Folkets Park, Munkedal kommer vi att ha vårt uppskjutna årsmöte och vi kommer att ha utlottningen av de inköpta verken. Vi kommer inte att ha något föredrag och vi kommer inte att ha någon förtäring. Valet av Dansbanan är helt enkelt för att vi behöver ha tak över huvudet men samtidigt vara “utomhus”. Där har vi också möjligheten att hålla den sociala distansen till varandra.

Men det är ju en trevlig plats och miljö, så om vädret är det rätta och om ni själva vill så kanske en medhavd kaffekorg kan vara trevligt.

Av kostnadsskäl skickar vi inte ut någon kallelse per brev, men väl annonsera under Föreningsaktuellt. Vi är tacksamma om ni hjälper oss att sprida detta vidare till era vänner som ni vet är med i Akvatinten.

Vi hoppas att ni skall ha förståelse och överseende, både med den uppskjutna utlottningen och valet av plats. Föredragningslista, verksamhetsberättelse och ekonomisk redovisning har ni fått med e-post.


Lev väl och ta hand om er på alla sätt så ses vi i sommar!

Styrelsen

Meddela din epost till info[at]akvatinten.se så får du nyheter direkt.
Föreningen Akvatintens uppgift är att stimulera konstintresset genom bildningsverksamhet, utställningar, studieresor med mera. Ta gärna med en vän eller två! Det finns plats för många fler i konstföreningen Akvatinten!
Medlemskap: 250 kr, bg 5162-6331, 90% går till konstinköp. Anmäl din epost till info[at]akvatinten.se (eller använd formuläret under "Kontakta oss") så får du nyheter direkt.
De senaste nyheterna från Akvatinte får du på:
www.akvatinten.se
Facebook
Instagram

GPDR - EU:s dataskyddsförordning
De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger: namn, adress, epost, när du blir medlem. Vi använder dessa uppgifter för att skicka ut information om föreningens aktiviteter och för påminnelse om medlemsavgiften. Vi delar inte dessa uppgifter med andra. Vi tar bort uppgifterna när du går ur föreningen.