Akvatintens konstvår och sommar 2021

Akvatintens konstvår och sommar 2021

Det finns ett barnsligt perspektiv i det jag gör. Att skapa handlar ganska ofta om att missförstå, medvetet eller omedvetet. Jag tror att om man fortsätter med någonting kreativt så har man kanaler kvar till sin unga hjärna.
Annika Elisabeth von Hausswolff, konstnär

Kära medlemmar i Akvatinten!
Dessvärre är inte covid 19-situationen ännu så stabil så att vi vågar oss på att planera ett vårprogram. Men vi är optimistiska och räknar med att vi till hösten kan återkomma med våra populära programpunkter: ateljébesök, utflykter, föredrag, våra egna inbjudna utställare i Forum, vi brukar ha minst en programpunkt i månaden. Vi har emellertid två punkter som vi hoppas kunna genomföra utan större problem:

1. Månadslotteri:
Hittills har glada vinnare fått konstböcker, signerade när det går, keramik, akvarell, textiltryck, foto, smide. Vad det blir under vårmånaderna återstår att se! Utlottningen filmas och läggs upp samma dag på Facebook och hemsidan, alla som anmält sin e-postadress får också ett meddelande. Och den glada vinnaren ringer vi förstås upp.

2. Årsmöte
Ordinarie årsmöte ska stadgeenligt ske före mars månads utgång. Vi skjuter fram det några månader, så årsmötet 2021 äger rum 1 juli kl 18.30 på dansbanan i Folkets Park, Munkedal. Förutom årsmöte blir det också utlottning av årets konstvinster. I parken finns gott om plats, det är luftigt och fint och förhoppningsvis är vi många som då är vaccinerade! Ta med egen kaffekorg och passa på att njuta av vår fina Folkets Park. När 1 juli närmar sig ber vi dig för säkerhets skull att titta på vår hemsida och kolla så vi inte har blivit tvungna att göra en ändring.

Avslutningsvis ber vi att få påminna om att det är dags att betala medlemskap i konstföreningen Akvatinten. Medlemsavgiften är 250 kr som kan betalas in på Bg 5162-6331 eller Swish 123546190. Vi är tacksamma om du betalar senast 30 april. Glöm inte att ange ditt namn.
Lev väl och ta hand om er på alla sätt så ses vi i sommar!

Styrelsen

Meddela din epost till info[at]akvatinten.se så får du nyheter direkt.
Föreningen Akvatintens uppgift är att stimulera konstintresset genom bildningsverksamhet, utställningar, studieresor med mera. Ta gärna med en vän eller två! Det finns plats för många fler i konstföreningen Akvatinten!
Medlemskap: 250 kr, bg 5162-6331, 90% går till konstinköp. Anmäl din epost till info[at]akvatinten.se (eller använd formuläret under "Kontakta oss") så får du nyheter direkt.
De senaste nyheterna från Akvatinte får du på:
www.akvatinten.se
Facebook
Instagram

GPDR - EU:s dataskyddsförordning
De personuppgifter vi samlar in är sådana som du själv uppger: namn, adress, epost, när du blir medlem. Vi använder dessa uppgifter för att skicka ut information om föreningens aktiviteter och för påminnelse om medlemsavgiften. Vi delar inte dessa uppgifter med andra. Vi tar bort uppgifterna när du går ur föreningen.